Anunciado 4 de octubre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
27.000€ - 30.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
6
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Prestigiós establiment de Begur amb llarga trajectòria i reconeixement gastronòmic cerca nou líder a la cuina especialitzada amb brasa on es cuinen peixos, arrossos i carns de la màxima qualitat amb unes vistes priviliejades.


Si t'agraden els reptes, tens dots de lideratge, domines el passe i tens una bona gestió emocional treballant sota pressió l'estiu, no deixis escapar aquesta oportunitat!


Durant l'estiu, es realitzen serveis amb 400-500 comensals al servei del dinar. Només aptes per valents i curtits ;)


T' oferim una feina on podràs:


  • Desenvolupar les teves competències en una cuina equipada

  • Dirigir, coordinar i supervisar el teu equip de treball 12-15 pax en funció de la temporada.

  • Realitzar les compres de gènere i verificar la qualitat i quantitat en l'entrega

  • Confeccionar les fitxes tècniques i escandalls

  • Confeccionar els horaris i torns de treball i resoldre possibles disputes amb l'equip

  • Participar en els processos de selecció de personal

  • Capacitar als nous membres de l'equip d'acord les tècniques i mètode de treball.

  • Durant el servei estaràs al passe organitzant la logística, cantants els vales, supervisant grau de cocció, condimentació, temperatura i presentació de tots els plats

  • Treballar amb matèria prima de primera qualitat

  • Gaudir d'una cuina totalment equipada amb tota la maquinària necessària per oferir un servei eficient

  • Verificar i supervisar APPC's

CONDICIONS:


  • ?Incorporació: a convenir les dues parts

  • Horari estiu : partit amb 1 festiu

  • Horari resta de l'any: intensiu i partit el cap de setmana. 2 festius

  • Salari: 2.500€/nets al mes (de promig) Bonus final de temporada de 2.000-3.000€

  • Contracte 10,5 mesos fixe discontinu directe amb l'establiment (Febrer-10 Desembre)






Requisitos mínimos
  • Formació mínima: CFGM cuina o CFGS o direcció de cuina

  • Experiència mínima: 5 anys d'experiència com cap de cuina. Experiència en arrossos, carns i peixos

  • Domini de Gastronomia Catalana.

  • Correu electrònic, word i excel

  • Idiomes: Català i castellà

  • Residir Begur o rodalies

  • Carnet de cotxe i vehicle (IMPRESCINDIBLE)

PERFIL PROFESSIONAL


  • Es busca una persona responsable, amb iniciativa, organitzada, flexible, dots de lideratge, resolutiva, bona comunicació, capacitat de treballar amb equip, capacitat de treballar sota pressió i bona capacitat de gestió de costos.

IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia. En cas contrari, el candidat serà descartat.




Compartir esta oferta