Tècnic/a de Mercats Internacionals - Agència Catalana de Turisme

Agència Catalana de Turisme
Barcelona, Barcelona
Anunciado 22 de marzo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

T'agradaria formar part de l'equip de Mercats Internacionals de l'Agència Catalana de Turisme?


La unitat de Mercats Internacionals té l’objectiu de definir i supervisar l'estratègia de màrqueting, amb visió de la demanda i les línies de treball que ha de seguir l'Agència Catalana de Turisme en els principals mercats emissors de turisme, tant a nivell de intel·ligència de mercat, de comunicació Internacional, com de suport a la comercialització de les empreses i entitats del sector català.


Així com vetllar pel model d’estructura de la xarxa d’oficines a l’exterior i la seva coordinació en termes d’eficiència i sostenibilitat.



La posició que oferim és la incorporació a l’equip de Barcelona de la Unitat de Mercats Internacionals, amb les tasques assignades de:


  • Assegurar un funcionament coordinat, efectiu i integrat de la xarxa pròpia i de les oficines representants de l’Agència Catalana de Turisme establint, impulsant i guiant les pautes operatives, de gestió i de comunicació que han de seguir -tant en la seva relació amb els mercats respectius com en la interacció amb l’Agència a Barcelona-.

  • Execució i valoració de resultats del Pla d’Accions Anual de la Unitat, així com la coordinació, seguiment i valoració de resultats (indicadors) dels Plans Individuals dels mercats estratègics marcats pel Pla de Màrqueting Turístic de Catalunya, contribuint així en la implementació del Pla de Màrqueting, en la part relativa a mercats internacionals.

  • Vetllar per la millora de la xarxa d’oficines a l’exterior en el seu conjunt i també la de cada dependència en concret. Coordinant conjuntament amb la direcció de la unitat els convenis amb entitats com ACCIÓ i Departament d’Exteriors.

  • Coordinar conjuntament amb l’equip de la Unitat, Xarxa d’Oficines a l’Exterior i l’equip de Model Turístic Recerca, la intel·ligència de mercat de les fonts pròpies o de tercers i la seva explotació.

  • Fer recerca de dades de mercat: explotació de les dades d’estudis existents, anàlisi de mercat, gestions amb diferents partners o steakholders del mercat, valoració i propostes de futur en el desenvolupament del mercat, benchmark, entre altres.

  • Organització de Jornades Professionals Internes i Externes amb tot l’equip d’Oficines a l’Exterior.

  • Organització de Missions Internacionals, conjuntament amb la Direcció de la Unitat i els equips de mercats.

  • Suport a les tasques administratives de la unitat.


Quines són les condicions?


  • Horari: 37,5 hores setmanals

  • Lloc: Passeig de Gràcia, 105, 08008 Barcelona


T’animes a acompanyar-nos en aquest gran repte?


Envia’ns la teva candidatura!





Requisitos mínimos

Busquem una persona amb habilitats d’organització, planificació i coordinació d’equips internacionals, amb orientació al canvi, a resultats i a client/a, pensament analític, habilitats interpersonals i treball en equip. Capacitat per fer recerca d’informació i explotació de dades.



  • Titulació universitària en Empresarials, ADE, Economia, Màrqueting d'estudis de mercats o similars.

  • Experiència mínima d'un any en posició similar.

  • Idiomes: català (nivell C1) i anglès (nivell Advanced)






Les persones inscrites donen el seu consentiment per a que l'Agència Catalana de Turisme consulti les seves dades a altres administracions o organismes per comprovar que compleixen les condicions requerides per accedir a l'objecte d'aquesta oferta i que les consulti durant la seva vigència.


Contra aquesta convocatòria, la persona interessada pot interposar demanda contenciosa laboral davant dels Jutjats Socials en el termini de dos mesos comptats a partir de l'endemà de la seva publicació/comunicació, d’acord amb les previsions establertes a l’article 69.2 de la Llei 36/2011, de 10 d’octubre, reguladora de la jurisdicció social –LRJS-, i seguint el procediment establert als articles 151 i 152 de la referida LRJS, sens perjudici que pugui interposar qualsevol altre recurs que consideri convenient per a la defensa dels seus interessos.




Compartir esta oferta