Anunciado 20 de septiembre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
De duración determinada
Salario
24.000€ - 27.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Descripción del empleo
Al Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) busquem un/a tècnic/a en Gestió de Documents i Arxius per incorporar-se a la Unitat d'Administració Electrònica on es responsabilitzarà de la gestió documental i recolzarà els altres serveis. Concretament, durà a terme les tasques següents:

- Dissenyar, aplicar i supervisar els sistemes automatitzats de registre i gestió documen­tal electrònica i arxiu electrònic per aconseguir el control, la conservació i la disponi­bilitat de la informació documental dels serveis.
- Dissenyar i actualitzar el quadre de classificació de la documentació, procediments de registre d'entrada i sortida de documents, gestió d'expedients, calendari de conservació i eliminació de documents i mecanismes de descripció i recuperació d'informació.
- Coordinar, col·laborar, donar suport i formació en relació al servei de gestió docu­mental.
- Actualitzar i difondre entre les universitats les taules d'accés i avaluació documentals (TAAD) publicades per la CNAATD en el gestor documental.
- Aplicar els requeriments legals sobre accés a la informació, gestió documental i arxivística.
Els requisits per optar a la plaça són els següents:
- Grau o titulació superior.
- Formació especialitzada en arxivística, gestió documental i documents electrònics.
- Nivell C2 de català.
- Disponibilitat per a desplaçaments.
- Ofimàtica a nivell d'usuari.
- Iniciativa personal, actitud proactiva, treball en equip, resolutiu en la gestió d'incidèn­cies, sentit de la responsabilitat i compromís, estabilitat i control emocional, flexibilitat, integritat/honestedat i serenitat davant la pressió/adversitat.

A més, es valorarà:
- Experiència en serveis de gestió documental i arxiu universitaris: funcions, govern i organització.
- Coneixement dels principis fonamentals de l'arxivística i de la gestió documental a les organitzacions públiques, així com dels diferents formats, la classificació, la descripció, l'avaluació i la preservació.
- ·Coneixement d'eines del sector públic orientades a la gestió documental (eArxiu, Desa'l, Registre ERES, Quadre de Classificació...).

Compartir esta oferta