Anunciado 3 de junio
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
De duración determinada
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo
AVINENT Science and Technology S.L., és un grup empresarial que vol oferir productes i serveis a mida del nostre client. Ens uneix la voluntat d'esdevenir un partner estratègic essencial tant pel sector industrial, com pel sector mèdic. Utilitzem la capacitat tecnològica, el coneixement tècnic i la qualitat humana per convertir-nos en empreses amb alt valor afegit, amb una base sòlida de creixement focalitzada en la innovació en productes, processos i serveis, clau del nostre progrés. Adaptar-nos a un decolletatge completament nou, amb unes peculiaritats tècniques i unes especificacions de neteja essencials són elements claus per competir en mercats molt exigents com l'automòbil i el sector mèdic-dental, on la inversió tecnològica i el canvi constant és el que marca la competitivitat del sector. Tot i així, la qualitat, el servei i la innovació segueixen sent la base de tota activitat i el que defensa l'empresa en un sector mèdic on el client i el producte necessiten uns estàndards altament exigents i rigorosos.

AVINENT Science and Technology recull aquestes dues activitat, la industrial sota la marca Vilardell Purtí i la mèdica sota la marca Avinent Implant System. Dos models de negoci diferents que treballen per convertir-se en líders del seu mercat.

Es precisa un/a tècnic especialitzat en imatge per el diagnòstic per el departament de desenvolupament de projectes biomèdics en torn partit. Aquesta persona s'afegirà al grup AVINENT CMF, una nova línia de solucions mèdiques personalitzades que neix per resoldre els problemes de salut de tot el cos humà. Amb el propòsit de convertir el futur de la medicina en present, AVINENT busca oferir una solució única i exclusiva per a cada pacient. Oferint solucions innovadores en múltiples àmbits del camp craniomaxil·lofacial (CMF).

Aquesta persona cal que disposi de una bona comunicació i ganes de treballar en equip per a poder créixer professionalment dins Avinent.

Descripció de tasques:

- Anàlisis de les imatges que ens envien els doctors de diferents especialitats

- Segmentació d’imatges amb els programes interns.

- Tasques administratives relacionades amb la gestió de les comandes, enviament i la facturació

Què oferim?

- Oportunitat de treballar en un equip jove i en ple creixement on podrà desenvolupar les seves habilitats.

- Formar part de un grup empresarial en expansió.

- Poder gaudir del programa #healthavinent (descomptes per promoure la Salud)

Requisitos mínimos
Formació: CFGS en Imatge per el diagnòstic o similar. Disposar de coneixements en programes de segmentació y disseny d'imatges.

Valorable coneixements de programes de disseny (Exemple: Solidworks o Catia)

Conocimientos necesarios
treball en equip
Compartir esta oferta