Anunciado 15 de octubre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
24.000€ - 27.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
3
Tags Relacionados
Descripción del empleo



T'agradaria formar part d'un projecte líder d'un grup en ple creixement amb un producte gourmet?


Grup de restauració consolidat cerca la figura de Restaurant Manager per encarregar-se del funcionament integral d'un dels seus establiments a la ciutat de Barcelona.


Si ets polivalent, tens dots de lideratge, t'agrada el tracte amb el públic i tens experiència gestionant restaurants, ets la persona que estem buscant!


FUNCIONS:


  • Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal a càrrec.

  • Mantenir comiunicació diària amb Direcció d'Operacions per assegurar el bon rendiment.

  • Controlar despeses del restaurant, mantenint ràtios adequats per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.

  • Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa i protocols, vetllant per la satisfacció del client.

  • Responsabilitzar-se de les reserves de sala i take away / delivery.

  • Gestionar la imatge corporativa del restaurant.

  • Coordinar, supervisar i liderar equip de sala i cuina (7pax)

  • Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius i vacances.

  • Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.

  • Garantir el compliment de legislació laboral, Seguretat Social i Seguretat i Higene en el treball. Realitzar revisions periòdiques en totes les matèries.

  • Assegurar el manteniment de l'equipament, les instal·lacions i el local a través d'un programa de manteniment preventiu.

  • Tenir un ampli coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i dels vins.

  • Tenir un inventari actualitzat dels productes (menjar i begudes) de l'establiment i gestionar les comandes i compres a proveïdors.

  • Responsabilitzar-se de les caixes i gestions bancàries.

  • Control d'inventaris i supervisió del sistema de neteja del restaurant.

  • Reportar al responsable de RRHH sobre les possibles incidències del personal (baixes mèdiques, accidents laborals, etc.)

  • Reportar al responsable de Marketing i Qualitat sobre el feedback dels clients.


CONDICIONS:


  • ?Incorporació: Immediata

  • Horari: Torn seguit + artit

  • Festius: 2 festius/setmana (rotatiu: diumenge i dilluns o dilluns i dimarts)

  • Salari: 26.400€ brut/any

  • Contracte: estable, directe amb l'establiment

  • Bon ambient de treball



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.

  • Experiència mínima: 4 anys com a Restaurant Manager.

  • Domini de TPV i PDA.

  • Idiomes: Català i castellà nivell avançat, anglès i francès (molt valorables).

  • Coneixements d'internet i correu electrònic, word i excel bàsics.

  • Residir a Barcelona o rodalies.

  • Disposar de carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de Bcn ciutat..

  • Coneixements i experiència en cuina valorables.

PERFIL PROFESSIONAL:


  • Persona responsable i resolutiva amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn multicultural i dinàmic, amb habilitats per executar diferents tasques simultàniament i treballar sota pressió, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisons.

IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat i amb fotografia. En cas contrari, la candidatura serà descartada.




Compartir esta oferta