OPERARI/A CONTROL FABRICACIÓ TORN MECÀNIC AUTOMÀTIC

Grup Vilardell Purti
Santpedor, Barcelona
Anunciado 16 de diciembre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
De duración determinada
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Educación Secundaria Obligatoria
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
3
Tags Relacionados
Descripción del empleo
AVINENT Science and Technology S.L., és un grup empresarial que vol oferir productes i serveis a mida del client. Ens uneix la voluntat d'esdevenir un partner estratègic essencial tant pel sector industrial, com pel sector mèdic.

Utilitzem la capacitat tecnològica, el coneixement tècnic i la qualitat humana per convertir-nos en empreses amb alt valor afegit, amb una base sòlida de creixement focalitzada en la innovació en productes, processos i serveis, clau del nostre progrés. Adaptar-nos a un decolletatge completament nou, amb unes peculiaritats tècniques i unes especificacions de neteja essencials són elements claus per competir en mercats molt exigents com l'automòbil i el sector mèdic-dental, on la inversió tecnològica i el canvi constant és el que marca la competitivitat del sector.

AVINENT Science and Technology recull aquestes dues activitats, la industrial sota la marca Vilardell Purtí i la mèdica sota la marca Avinent Implant System. Dos models de negoci diferents que treballen per convertir-se en líders del seu mercat.

Es precisa 1 operari/a de control de fabricació de torns mecànics automàtics per la divisió industrial pel torn de tarda. Inicialment es realitzarà formació durant 1 mes aproximadament en torn de matí o tarda, per acabar ocupant el torn de nit. Estem especialitzats en la fabricació de components de precisió pel sector automoció.

Descripció de tasques:

* Verificar mides de les peces amb les eines de metrologia.
* Realitzar els registres d'autocontrol
* Portar les màquines, incloent els ajustos i canvis d’eines.
* Amb el temps s'ensenyarà a preparar màquines per a una nova peça (matèria prima, eines, canvi de plaquetes i punt zero) i ajustar-la a peu de màquina.

Requisitos mínimos
Formació: Valorable CFGM o CFGS Mecanització

Imprescindible coneixements en interpretació de plànols i les eines de verificació que s'utilitzen (peu de rei, micròmetre, calibre, màquines de visió,...), i coneixements mecànics.


COMPETÈNCIES

Treball en equip

Dinamisme

Implicació

Proactivitat

Precisió i/o Treball al detall

Conocimientos necesarios
treball en equip
Compartir esta oferta