Coordinador/ora de actividades en Museos

MagmaCultura
Barcelona, Barcelona
Anunciado 8 de junio 
 (Publicada de nuevo)
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Mando intermedio
Número de vacantes
3
Número de inscritos
7
Tags Relacionados
Descripción del empleo
A MagmaCultura estem compromesos amb la cultura. Som un referent en el desenvolupament i gestió de projectes culturals, educatius i turístics. La nostra passió és promoure el valor de la cultura i fer-la accessible a les persones. El nostre principal motor és la professionalitat, el talent i el compromís del nostre equip expert en gestió cultural.

Tenim un repte per a aquelles persones que:

- Tenen passió per la gestió cultural i integral de projectes.

- Són curiosos, aventurats i apassionats pel sector cultural, l'àmbit educatiu i els museus.

- Gaudeixin de treballar amb energia, compromís i dedicació.

- Siguin apassionades a treballar en equip.

Seleccionem un/a Coordinador/a d'Activitats el propòsit de les quals serà liderar diferents equips de treball vinculats a la mediació cultural, l'educació i la gestió de públics, amb l'objectiu d'assegurar el funcionament dels diferents equipaments culturals.

Imagina't com serà el teu dia a dia:

- Liderar, coordinar i motivar als equips de treball dels diferents museus, garantint l'excel·lència del servei i el compliment dels estàndards de qualitat.

- Definir i implementar metodologies i estratègies, proposar plans d'acció i buscar solucions innovadores, clares i creatives, per als clients, adaptant-se a les seves necessitats.

- Mantenir la interlocució directa amb el client.

- Planificació de la cobertura del servei i quadrants de l'equip segons la demanda del client.

- Redacció i adaptació de guions als diferents públics.

- Elaborar, redactar informes i protocols, i generar estadístiques relacionades amb el servei, així com reportar incidències i proposar propostes de millora.

- Gestió administrativa de RR.HH: planificació i realització de quadrants, tramitació d’altes/baixes, revisar nòmines, introduir i/o supervisar les variables de nòmina mensuals del personal al sistema informàtic, liquidacions, formar part del procés de selecció, impartir formacions, realitzar avaluacions periòdiques de l’acompliment i rendiment de l’equip.

- Controlar el compliment de la normativa laboral per part de l’equip de treball i informar de les desviacions detectades.

- Avaluar la qualitat del servei.

Què t'oferim?

- Sumar-te a una empresa de gestió cultural líder en el seu sector, on treballaràs amb un equip de grans professionals i especialistes.

- Tipus de contracte indefinit a temps complet.

- Jornada laboral: 37,5h setmanals.

- Salari: segons Conveni del lleure en la categoria de Coordinador/ora d’Activitats.

- Formació a càrrec de l’empresa.

- Lloc de treball: Ciutat de Barcelona.

Requisitos mínimos
- Ser una persona amb iniciativa, disposar de lideratge, resolutiva, apassionada de la cultura, orientada a resultats i amb destacada orientació al servei.

- Formació: en Turisme, Belles Arts, Publicitat i Relacions Públiques, Humanitats, Gestió Cultural i/o relacionat.

- Idiomes: imprescindible català i castellà. Es valorarà posseir francès i/o anglès.

- Es valorarà molt positivament posseir experiència prèvia desenvolupament de projectes formatius, gestió d'equips, docència, gestió de guies i monitors, conceptualització de visites guiades, estudis especialitzats en col·lectius amb diversitat funcional a l'àmbit cultural.

- Coneixements en l’àmbit cultural, gestió de quadrants horaris, planificació d’equips, realització de visites guiades i de protocol, normati

Compartir esta oferta