Anunciado 19 de octubre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Si has arribat aquí cercant un projecte d'estabilitat i creixement professional... queda't! Tenim molt per explicar-te.
Obrir-te un forat en el sector legal no és fàcil, però si vas de la mà d'una important firma del país i tens ganes i empenta per agafar el relleu pots estar segur/a que ho aconseguiràs.
Prestaràs els teus serveis als clients del bufet, als quals se'ls dóna un suport legal integral, centrant-se majoritàriament en aspectes de dret societari, mercantil i fiscal.
Inicialment recolzaràs a l'equip en l'elaboració de la documentació necessària i a poc a poc, amb formació interna, aniràs agafant autonomia i el més important: captant els teus clients.
Per l'empresa la captació de nous clients és molt important i és la porta que t'obrirà la possibilitat de fer carrera professional amb ells i, en un futur, agafar el relleu generacional del bufet.




Requisitos mínimos

Per accedir a aquesta gran oportunitat és necessari que estiguis graduat/da en Dret i el més important... que tinguis esperit emprenedor i ambiciós per assolir els reptes de fer créixer una empresa, fidelitzant els clients i gestionant una cartera pròpia.
Altres estudis com el Postgrau en Dret Andorrà seran valorables, però si no el tens no t'amoïnis, tindràs temps de fer-ho més endavant.
Pel perfil actual de clients, i les tendències de futur que es presenten al Principat, serà indispensable que dominis perfectament el català, el castellà, el francès i l'anglès.


Estem segurs que tens molt per aportar i ganes d'aprendre. No t'ho pensis més i inscriu-te.
El teu futur començ ara!




Compartir esta oferta