Anunciado 17 de abril 
 (Publicada de nuevo)
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Fijo discontinuo
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
10
Número de inscritos
4
Tags Relacionados
Descripción del empleo
A MagmaCultura estem compromesos amb la cultura. Som un referent en el desenvolupament i gestió de projectes culturals, educatius i turístics. La nostra passió és promoure el valor de la cultura i fer-la accessible a les persones. El nostre motor principal és la professionalitat, el talent i el compromís del nostre equip expert en gestió cultural.

Un dels principals valors de MagmaCultura consisteix en la creació d'un lloc de treball en el qual totes les persones se sentin respectades, representades i incloses en un entorn segur en el qual puguin desenvolupar i impulsar la seva carrera professional amb èxit.



Per això mateix, com a institució compromesa amb la cultura i la diversitat, vetllem per la promoció d'un ambient de treball en el qual destaqui la igualtat de gènere i el respecte per motius de raça, ètnia, orientació sexual o diversitat funcional.

Tenim un repte per a aquelles persones que:

- Gaudeixin treballant amb energia, compromís i dedicació.

- Siguin curioses i apassionades pel sector cultural, l’art i els museus.

- Siguin apassionades de treballar en equip.

Seleccionem Informadors/ores per realitzar cbertures en importants centres culturals ubicats a la ciutat de Barcelona.

Imagina com serà el teu dia a dia:

- Donar la benvinguda al/les visitants i orientar-los/les durant l'exposició, així com controlar els diferents accessos al museu.

- Garantir el compliment de la normativa del centre i participar en la conservació de les col·leccions i obres d'art exposades dins de l'espai cultural.

- Comprovar el correcte funcionament dels diferents elements expositius i encarregar-se de la reposició del material divulgatiu.

- Informar i efectuar el desallotjament de les sales abans de l'horari de tancament del museu.

Què t'oferim:

- Oportunitat d'incorporar-te a un equip líder en la gestió cultural, compromès amb la promoció del valor del patrimoni cultural i fer-lo accessible per a les persones.

- Poder treballar i conèixer diferents museus i espais culturals.

- Formació i aprenentatge continuat: creixeràs en un entorn que et convidarà a prendre petites decisions diàriament i on equivocar-se també forma part del procés.

- Jornada laboral i horari: Caps de setmana

- Incorporació: immediata.

- Lloc dels centres de treball: Barcelona.

Requisitos mínimos
- Ser una persona amb destacades habilitats comunicatives, orientada al servei, amb capacitat de resolució d'incidències, i treball en equip i apassionada per la cultura.

- Formació: en Humanitats, Publicitat i Relacions Públiques, Comunicació Audiovisual, Història de l'Art, Belles Arts, Turisme, Antropologia, o equivalents.

- Es valorarà molt positivament posseir experiència prèvia en posicions similars.

- Idiomes: castellà, català (nadiu/bilingüe) i anglès nivell avançat. Es valorarà posseir altres idiomes com el francès.

- Disponibilitat per a treballar tardes i els caps de setmana i festius.

- Disponibilitat per desplaçar-se a diferents centres culturals.

- Disponibilitat d’incorporació: immediata.

- El més important: ser una persona amb

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta