Anunciado 9 de abril 
 (Publicada de nuevo)
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
A?MagmaCultura?estem compromesos amb la cultura. Som un referent en el desenvolupament i la gestió de projectes culturals, educatius i turístics. La nostra passió és promoure el valor de la cultura i fer-la accessible a les persones. El nostre motor principal és la professionalitat, el talent i el compromís del nostre equip expert en gestió cultural.

Un dels principals valors de MagmaCultura consisteix en la creació d'un lloc de treball en el qual totes les persones se sentin respectades, representades i incloses en un entorn segur en el qual puguin desenvolupar i impulsar la seva carrera professional amb èxit.

Per això mateix, com a institució compromesa amb la cultura i la diversitat, vetllem per la promoció d'un ambient de treball en el qual destaqui la igualtat de gènere i el respecte per motius de raça, ètnia, orientació sexual o diversitat funcional.

Vols continuar creixent professionalment i donar el salt a una empresa en expansió vinculada al disseny, l'art i la cultura? Fes clic i inscriu-te a la nostra oferta. Et volem conèixer!

Seleccionem un/a Dissenyador/a gràfic/a per a unir-se al nostre equip. Busquem un/a professional amb perfil polivalent i flexible, que tingui la capacitat d’aportar una mirada creativa des d’una perspectiva de desenvolupament de producte alhora que assumeixi tasques de coordinació de diversos processos de producció.

Com serà el teu dia a dia:

- Dissenyar i desenvolupar el perfil del producte (merchandising) vinculat a equipaments culturals.

- Realitzar la maquetació de catàlegs dels productes.

- Adaptar i optimitzar gràfics i dissenys per a diversos formats.

- Mantenir contacte directe amb proveïdors.

Què t'oferim:

- Oportunitat?d'incorporar-te a un equip jove, creatiu i dinàmic.

- Contracte: Indefinit

-?Horari: de de dilluns a dijous a 09.00 a 18:00 h i els divendres intensius.

-?Incorporació:?immediata.

-?Lloc de treball:?Barcelona.

Requisitos mínimos
- Ser una persona que gaudeixi d’assumir desafiaments, amb idees creatives i innovadores, organitzada i, amb destacada capacitat de treball en equip.

- Posseir excel·lents habilitats comunicatives, habituat/da a gestionar diferents projectes de manera simultània, complint amb els terminis establerts.

- Formació en Disseny gràfic o equivalent.

- Coneixement avançat d'eines de disseny gràfic, com ara; InDesign, Adobe Photoshop i?Illustrator.

- Experiència demostrable en posició similar.?

- Idiomes:?imprescindible català i castellà, i anglès nivell avançat.

- El més important:?ser una persona amb capacitat de fer viure experiències úniques a través de l’art i la cultura, amb entusiasme.

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta