Anunciado 25 de abril
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
30.000€ - 36.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Estem buscant un/a cap de cuina per un restaurant de Ciutat Vella, que treballa per a la tecnificació de treballadors joves que prèviament s'han format en l'escola
Funcions:


a) Garantir el compliment dels estàndards i responsabilitats culinàries
-Demostrar coneixement de productes culinaris (textures, possibilitats d'elaboració i presentació)
-Crear menús i receptes basades en els estàndards de l'empresa i desenvolupar els processos i procediments per a què l'equip de treballadors els aprenguin i els preparin
-Crear, revisar i ajustar sistemes i processos per a guanyar efectivitat dins la cuina tenint en compte el malbaratament alimentari, el consum d'energia i la gestió dels residus
-Assegurar el compliment dels estàndards sanitaris, de manipulació d'aliments i de tota la normativa i regulació aplicable (Sistema APPCC)
-Organitzar i supervisar els torns de l'equip de cuina
-Assegurar la selecció correcta de proveïdors i la compra, recepció i emmagatzematge correcte i eficient dels aliments.
-Aconseguir els objectius relatius a rendiment, pressupost i oferta gastronòmica i analitzar les possibles desviacions i corregir-les en tot allò relatiu a l'equip de cuina
- Compartir la informació requerida per tal d'analitzar la rendibilitat del restaurant.
- Gestionar els uniformes de tots els membres de l'equip: encarregar-los, inventariar-los i distribuir-los. I assegurar que se'n fa un ús correcte.



b) Acompanyar els treballadors - liderar l'equip de cuina


- Dirigir i supervisar les activitats dels treballadors que conformen l'equip de cuina. Desenvolupar objectius i plans específics per a prioritzar i organitzar el seu treball.
- Utilitzar habilitats interpersonals i de comunicació per a liderar, influenciar i transmetre el desig per l'ofici a tots els membres del seu equip.
- Proporcionar i construir relacions basades en la confiança mútua, el respecte i la cooperació entre els membres de l'equip.
- Assegurar els nivells de motivació i productivitat dels membres de l'equip de cuina.
- Ser un model de l'actitud i els comportaments adequats per a treballar en la cuina. Guiar l'equip de treballadors a partir del seu exemple.



  • Tipus de relació professional: Contracte

  • Tipologia de contracte: Indefinit

  • Núm. Hores setmanals: 40

  • Horari: híbrid torn seguit i torn partit

  • Retribució brut anual: 30000 euros - 35000 euros



Requisitos mínimos
  • Categoria professional: Tècnics superiors i assimilats

  • Formació reglada requerida: Ciències Culinàries i Gastronòmiques / Turisme i Hosteleria o Nivell Tècnic

  • Formació complementària: Nivell tècnic professional o formació professional equivalent a la titulació sol·licitada per ocupar la posició.

  • Temps d'experiència: +3

  • Coneixements informàtics: Els necessaris per a dur a terme les funcions de cap de cuina de forma òptima

  • Altres requeriments específics: Proporcionar i construir relacions basades en la confiança mútua, el respecte i la cooperació entre els membres de l'equip

  • Competències personals més desenvolupades: Lideratge, Direcció de persones, Treball en equip i Cooperació, Empatia, Orientació al Client, Planificació i organització, Orientació a l'assoliment, Comunicació, Preocupació per l'ordre i la qualitat, Autoconfiança, Creativitat, Aprenentatge i utilització de coneixements, Flexibilitat i Gestió del Canvi, Compromís amb l'Organització, Iniciativa, Pensament Conceptual, Pensament Analític

  • Idiomes: Castellà - Avançat, Català - Avançat



Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta